Online management system

Dopytový formulár pre haly

Na stiahnutie

Katalóg - prezentácia firmy (SK) Katalóg - oceľové konštrukcie (SK) Katalóg - prefab. konštrukcie (SK) Katalóg - referencie 2006 - 2012 (SK) Katalóg - referencie od investorov (SK) Katalóg - technologické konštrukcie (EN) Katalóg - rekonštrukcie (SK) Katalóg - logistické centrá (SK) Katalóg - poľnohosp. objekty (SK) Projekt - parkovací dom TAVRIA (SK) Banner - oceľové konštruckie (EN) SCIA USER CONTEST 2011 (EN)

Ochrana osobných údajov

E-MAIL PRINT FACEBOOK TWEET

Architektonicko-inžinierska kancelária HESCON s.r.o., so sídlom Nám. sv. Anny 20C/7269, 911 01 Trenčín, zapísaná na Okr. súde Trenčín, odd. Sro, v.č. 19624/R, spracúva osobné údaje dotknutých osôb vždy v súlade s:

Nariadením Európskeho parlamentu a Rady (EÚ) 2016/679 z 27. apríla 2016 o ochrane fyzických osôb pri spracúvaní osobných údajov a o voľnom pohybe takýchto údajov, ktorým sa zrušuje smernica 95/46/ES (Nariadenie o ochrane osobných údajov, ďalej len „GDPR"), a

zákona č. 18/2018 Z.z., o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov (ďalej len „Zákon");

Osobné údaje poskytnuté fyzickou osobou prostredníctvom kontaktného e-mailu zverejneného na našej webovej stránke budú spracúvané iba v rozsahu a za účelom, za ktorým ich táto fyzická osoba sama poskytla. Doba spracúvania týchto osobných údajov je výlučne doba nevyhnutná na zabezpečenie dosiahnutia účelu.

Fyzická osoba, ktorá poskytne svoje osobné údaje prostredníctvom kontaktného e-mailu zverejneného na webovom sídle architektonicko-inžinierskej kancelárie HESCON s.r.o., má zachované právo požadovať prístup k svojim osobným údajom, ktoré sa ho týkajú, právo na ich opravu alebo vymazanie alebo obmedzenie spracúvania, alebo právo namietať spracúvanie a i. v súlade s GDPR a Zákonom.

V prípade, že bude mať architektonicko-inžinierska kancelária HESCON s.r.o. v úmysle ďalej spracúvať osobné údaje na iný účel ako ten, na ktorý boli získané (napr. marketing), poskytne dotknutej fyzickej osobe pred takýmto ďalším spracúvaním informácie o tomto inom účele ako aj ďalšie relevantné informácie.

Fyzická dotknutá osoba má zachované právo odvolať svoj súhlas na spracúvanie svojich osobných údajov bez toho, aby to malo vplyv na zákonnosť spracúvania založeného na súhlase udelenom pred jeho odvolaním.

V prípade, že medzi dotknutou fyzickou osobou a architektonicko-inžinierskou kanceláriou HESCON s.r.o. dôjde k bližšej vzájomnej spolupráci, budú podmienky ochrany osobných údajov upravené špecificky na mieru pre konkrétny daný prípad.